Activitats i formació

CURS PRÀCTICA COMERCIAL I CLIENT MISTERIÓS (12HORES)

CURS

PRÀCTICA COMERCIAL I CLIENT MISTERIÓS

( 12 Hores)

 

L’objectiu del curs és conèixer les diferents tècniques de venda i negociació. Gràcies la realització pràctica d’exercicis amb les situacions que ens trobem en el món real i al màrqueting digital. S’explicarà el servei MAC, servei que permet al empresari observar el comportament dels seus treballadors amb els clients i tenir un anàlisis extern de l'atenció i de tots els elements que participen en la seva imatge i comercialització de la seva empresa. A partir  dels resultat del anàlisis se’ls ofereix solucions en els quals es pot formar i millorar el comportament del seu equip envers els clients.

Formador: Jordi Ortiz de l’empresa 10 points Consultores Comerciales, amplia experiència laboral en diferents àmbits i sectors en l’àrea comercial.

 

Dies: 12,14 I 19 de desembre de 2017

Hora: de 17h a 21:00h

LLOC DE REALITZACIÓ                                                  INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Viver d’empreses el Rusc                                           Per telèfon, al 972 49 56 55

Av. Lluís Companys, 57-59 local E                          Per e-mail, a promoeco@vilablareix.cat

17180 Vilablareix                                                            PLACES LIMITADES (segons ordre d’inscripció)

Per assistir a la sessió caldrà formalitzar la inscripció i presentar el DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas de resident comunitari, caldrà presentar el passaport o document d’identitat del país d’origen i la carta verda. Les persones que accedeixin al servei per primera vegada enguany, que es trobin en situació d’atur, hauran de presentar el DARDO. El Servei de Creació d’empreses de l’Ajuntament de Vilablareix no podrà admetre a cap persona que vulgui accedir al servei sense la presentació de la documentació requerida.