Ajuntament de Vilablareix

TALLERS DIGITALS: NORMATIVA I RESPONSABILITAT DE LES PÀGINES WEB I BOTIGUES ONLINE

cancel.lat

 

TALLERS DIGITALS

Normativa i responsabilitat de les pàgines web i botigues online

 

En aquest taller tractarem les principals normatives que afecten a les pàgines web i botigues online. Concretament parlarem dels textos legals del web, de la seguretat i protecció de les dades del client, dels enviaments de comunicacions comercials per via electrònica i de la contractació electrònica i defensa dels consumidors.

Formadora: Miquel Abad Brando. Advocat especialitzat en privacitat. Auditor Legal en privacitat certificat per APEP (ACP-AL). Soci Fundador de DARTEM, empresa de consultoria i assessorament legal LOPD, LSSI, en seguretat de la informació (ISO 27001), en implantació de la QUALITAT EN SERVEIS TI (ISO 20000) i en solucions de GESTIÓ DOCUMENTAL.

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Per telèfon, al 972 49 56 55

Per e-mail, a promoeco@vilablareix.cat

PLACES LIMITADES (segons ordre d’inscripció)

 

Per assistir a la sessió caldrà formalitzar la inscripció i presentar el DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas de resident comunitari, caldrà presentar el passaport o document d’identitat del país d’origen i la carta verda. Les persones que accedeixin al servei per primera vegada enguany, que es trobin en situació d’atur, hauran de presentar el DARDO.

 

El Servei de Creació d’empreses de l’Ajuntament de Vilablareix no podrà admetre a cap persona que vulgui accedir al servei sense la presentació de la documentació requerida.