Vilablareix convoca la primera edició del concurs literari Relata'ns. Consulta les bases!

CONDICIONS GENERALS 1. Els treballs que optin als Premis Literaris…

L'Ajuntament celebra la licitació del nou Institut de Vilablareix

La Generalitat ha licitat la redacció del projecte del nou…

L'Ajuntament torna a convocar les places per crear la Brigada Jove 2017

L'Ajuntament de Vilablareix torna a convocar les places per crear…
 • El 21 d'octubre del 2013 vam iniciar la recollida selectiva porta a porta

  Deixalleria

  Hi ha residus que, per al seva naturalesa, han de ser recollits a la deixalleria. Aquest és el cas dels residus domèstics especials, tòxics o perillosos, com són els olis, les pintures, els fluorescents, els esprais, els cosmètics, etc. Altres residus que també es poden portar a la deixalleria són les runes domèstiques, els miralls, així com els residus valoritzables (paper i cartró, envasos, ferralla, etc. ).

  La deixalleria que hem d’utilitzar els veïns i veïnes de Vilablareix es troba a:

  Polígon industrial Mas Xirgu
  Carrer Joan Torró i Cabratosa, 7-11
  Zona de serveis de la carretera Santa Coloma, al costat dels bombers
  Tlf: 972 24 44 00
  Horari: de dilluns a dissabte de 10 h a 20 h; diumenge de 10 h a 14 h. Els dies festius entre setmana la deixalleria romandrà tancada.
  http://www.deixalleriadegirona.org/


  Documents per consultar: “Cada cosa al seu lloc!”


  Bonificació:

  D’acord amb l’ordenança fiscal número 7 s’estableix una bonificació del 10% en la quota de la taxa del servei de recollida de deixalles, que acreditin la realització de compostatge casolà.

  Per obtenir la bonificació, els interessats haurà de sol•licitar expressament la seva integració en la campanya de compostatge casolà abans del dia 31 de maig de cada exercici

  L’Ajuntament podrà realitzar les revisions periòdiques que estimi oportunes per comprovar la realització efectiva de l’autocompostatge. En cas que el resultat de la revisió sigui negatiu es procedirà a l’anul•lació de la bonificació atorgada

  Recollida de mobles

  Teniu a la vostra disposició el servei de recollida de trastos i mobles porta a porta. Només cal que truqueu prèviament a les oficines municipals (972 40 50 01) i us ho passaran a recollir a davant la porta de casa vostra. La recollida té lloc el primer dimarts de cada mes.