Ocupació

En l’àmbit de l´Ocupació, s´està creant un servei municipal responsable de donar la informació, formació i assessorament necessari a persones que no han treballat mai, a treballadors aturats, a treballadors en actiu, així com totes aquelles persones que volen emprendre un negoci.

El Club de la Feina és un espai físic en el qual les persones troben recursos materials (ordinadors, premsa, anuncis...) i humans que els facilita la recerca activa d’ocupació. També hi poden trobar orientació i assessorament per part del tècnic.

A través de la Borsa de Treball es posarà en contacte a treballadors i empreses. Tota gent que passi pel departament podrà consultar un llistat actualitzat d´ofertes laborals, i fer una selecció de les demandes de les empreses que siguin del seu interès.

També s´oferirà suport directe a les empreses i emprenedors a través del Servei d´Assessorament Empresarial. Les empreses de Vilablareix rebran informació empresarial relativa a fiscalitat, contractació, normatives, tràmits administratius, estatuts, etc. També s´ajurdarà a les empreses a formar als seus treballadors, i identificar les noves ocupacions del futur.

L´Ajuntament té la voluntat d´impulsar el teixit empresarial local i potenciar la seva competitivitat davant dels diferents reptes que aquest afronta. És important, doncs, la realització d´accions de suport a la innovació i a la incorporació de noves tecnologies per afavorir la productivitat i competitivitat de les empreses del municipi.

En definitiva, a través dels nous serveis i actuacions de l´Ajuntament volem augmentar la qualitat de vida de les persones i afavorir el desenvolupament sostenible de Vilablareix.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte  al telèfon 972 4050 01, o bé adreçar-vos directament a les oficines de l´Ajuntament, al Carrer Perelló, 120, de Vilablareix.