Es recapten un total de 3.643,41€ per la Marató de TV3

Dilluns, 18 Desembre 2017 12:43

Els actes per la Marató de TV3 d’enguany a Vilablareix han aconseguit recaptar un total de 3.643,41€ que es destinaran a la investigació de les malalties infeccioses. Un any més aquesta quantitat ha crescut respecte l’edició passada a Vilablareix i tot gràcies als veïns i veïnes del municipi.

 

La jornada va començar amb bon ritme a Can Gruart. Mentre es preparava el dinar solidari, hi va haver una sessió de zumba a la fresca. A les dues del migdia, es va fer una arrossada solidària al casal d’avis a càrrec de la família Angelats i l’Ateneu de la dona que van cuinar per uns 170 comensals. Tot seguit la Coral de l’Institut de Vilablareix va oferir un petit concert acompanyats del piano.

 

I a les 5 de la tarda es va celebrar la quina solidària per la Marató amb obsequis donats per diverses empreses del poble i proveïdors de l’ajuntament. Es van fer fins a un total de 8 quines i hi va haver tot tipus de regals. Des de les típiques caixes de cerveses, embotits i torrons, fins a electrodomèstics per la casa i una bicicleta.