Nou web i nova oficina per atendre les consultes del porta a porta Destacats

Divendres, 11 Octubre 2013 11:35

L'Ajuntament de Vilablareix ha creat un nou web per tal de resoldre tots els dubtes que pugui generar el sistema de recollida selectiva porta a porta que s'iniciarà el pròxim dilluns 21 d'octubre.

L'enllaç al nou web el podeu trobar al marge inferior esquerra de la portada de la pàgina de l'Ajuntament o clicant al navegador la següent adreça: www.vilablareixportaaporta.cat

A més, i per tal de respondre aquelles preguntes o consultar els dubtes que no s'hagin resolt, l'Ajuntament també ha habilitat una oficina del porta a porta que podeu visitar de dilluns a divendres a les mateixes dependències municipals. El seu telèfon és el 972 40 55 33 i el correu electrònic de contacte el Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Us recordem que a partir del dilluns 14 d'octubre, i fins el dissabte 19, s'han de passar a recolleir els kits de cubells al Centre Cultural de Can Gruart.

A continuació detallem la relació de carrers i dies per venir a buscar-los:

Dilluns, 14 d’octubre DE 17 A 21 H
c/ Regal, c/ Reramús, c/ Perelló (del 69 al 176), trav. Perelló, trav. Regal, c/ Molí de Salt (de l’1 al 15), c/ Ponent, c/ Migdia, c/ Rocaborba, c/ Marroc (de l’1 al 53).

Dimarts, 15 d’octubre DE 17 A 21 H
c/ Marroc (del 54 al 68), c/ Molí de Salt (del 16 al 40), c/ La Tribana, c/ Montnegre, c/ Canigó, pg. Catalunya, pl. Catalunya, c/ Puigmal, c/ Perelló (de l’1 al 68), c/ Camós, c/ Nord.

Dimecres, 16 d’octubre DE 17 A 21 H
c/ La Crosa, c/ Bassegoda, c/ Montseny, c/ Pirineus, c/ de la Vinya, c/Mosquerola.

Dijous, 17 d’octubre DE 17 A 21 H
ctra. de Santa Coloma, c/ Pont d’en Canals, c/ Farigola, c/ Raset.

Divendres, 18 d’octubre DE 17 A 21 H c/ Jacint Verdaguer, c/ Francesc Macià, av. Lluís Companys,
c/ Josep Irla, c/ Joan Maragall.

Dissabte, 19 d’octubre DE 10 A 14 H
Cases aïllades dels veïnats disseminats: camí dels Deu Roures, veïnat de l'Església, puig de Sant Roc, pla del Marroc, pla de Vilablareix, pla del Perelló, camí del Plagoi, c/ Barcelona.

Els que no pugueu venir el dia que us toca truqueu a l’Ajuntament