L'Ajuntament promou els bons hàbits a la taula

Divendres, 15 Novembre 2013 11:29
La nutricionista, Núria Méndez, durant les jornades celebrades a Can Gruart. La nutricionista, Núria Méndez, durant les jornades celebrades a Can Gruart.

L'Ajuntament de Vilablareix continua treballant per promoure els hàbits saludables i el benestar en general dels veïns i veïnes del poble.

Per aquest motiu, des de l'àrea de Salut, s'han organitzat unes jornades de “Nutrició i salut amb menús saludables” que s'han celebrat a Can Gruart entre el 6 i el 13 de novembre. 

"Volem seguir treballant i promocionant aquests hàbits saludables perquè formin part del nostre dia a dia. Aquesta vegada ho hem enfocat més cap a un taller per fer menús saludables i aconseguir una dieta equilibrada".ha explicat la regidora de Salut i Serveis Socials, Sònia Ruiz.

Durant la primera sessió la nutricionista, Núria Méndez, va oferir als assistents pautes i conductes saludables a l'hora d'anar a fer la compra i de com i què cuinar a casa. 

Mentre que durant la segona sessió es van posar en pràctica tots els coneixements i cadascú va poder elaborar el seu propi menú diari. 

La nutrició i la salut és una temàtica que cada dia preocupa més a la població. I això ho demostra la bona resposta que ha tingut aquesta jornada. Des de l'Ajuntament es treballa per impulsar noves jornades relacionades amb la salut i el benestar.

Podeu veure un recull de fotografies de les jornades al Facebook de l'Ajuntament i el vídeo amb les opinions dels assistents a Vilablareix Televisió.

Articles relacionats (per etiqueta)