Celebrem la Setmana de la Ràdio

Divendres, 09 Febrer 2018 10:58

El 13 de febrer es celebra el Dia Mundial de la Ràdio, establert per la UNESCO. És per aquest motiu que un any més Ràdio Vilablareix torna a celebrar la Setmana de la Ràdio amb una programació que enguany es dedicarà a la ràdio i els esports. Del 12 al 18 de febrer des de Ràdio Vilablareix (107.5 FM) donaran veu als esports minoritaris i amb presència femenina. Al llarg de la setmana a les 12 del migdia hi haurà una entrevista a algun personatge de la ràdio o de l'esport com poden ser els periodistes Marc Mundet (Rac1), Carles Domènech (Catalunya Ràdio) i Ernest Macià (Catalunya Ràdio) o les esportistes com Natasha Lee (Club Patí Voltregà) i Irina Faja i Mireia De Cruz (CPA Olot).

I el mateix dimarts 13 de febrer a les 20h es farà una Taula Rodona sobre Esport i Ràdio a la sala de conferències de Can Gruart. Un acte que es troba dins la programació de la setmana dels Premis de la comunicació Carles Rahola de Girona. 

Els ponents de la taula rodona seran els periodistes Xevi Massachs i Sara Giménez, el director esportiu de l'Spar Citylift Girona, Pere Puig i el cap de premsa del Girona FC, Josep Maria Baixauli.