Nou servei d'atenció integral per a les empreses de Vilablareix

Divendres, 11 abril 2014 15:33
El Rusc ofereix un servei d’atenció integral a les empreses. El Rusc ofereix un servei d’atenció integral a les empreses.

El Viver d’empreses “El Rusc” ofereix un servei d’atenció integral a les empreses, facilitant l’assessorament necessari per a minimitzar els riscs de les empreses amb l’objectiu de maximitzar el benefici econòmic del negoci.

Les empreses participants podran obtenir, en una primera fase, un diagnòstic de la situació de l’empresa, per part d’un consultor expert, que realitzarà una fotografia de quina és la situació financera de l’empresa. Per exemple, definirà l'estructura patrimonial de l’empresa, els seus nivells d’endeutament, l’umbral de rendibilitat, rendibilitat econòmica-financera, etc.

També, en cas que sigui necessari, el servei continua amb la segona fase, on l’assessor financer expert l’acompanyarà en la implementació d’un pla d’acció, amb objectius i tasques concretes.

 

A qui s’adreça?

Aquest servei es dirigeix a les empreses amb seu social a Vilablareix.

Quin cost té el servei?

El programa té un cost de 75€ per a la diagnosi i de 150€ per a l’assessorament personalitzat i es duu a terme a través de l’entitat col·laboradora ADEAR experta en la gestió empresarial

Què s’ofereix? 

 - Fase 1: Diagnosi empresarial:

Una diagnosi de la seva empresa, per part d'un assessor financer expert perquè detecti quin és el seu potencial real i en tregui profit i perquè conegui quines són les seves mancances financeres. La diagnosi també pot incloure un seguit de possibles actuacions de millora. 

- Fase 2: Assessorament especialitzat:

Es realitzen cinc hores més d’assessorament personalitzat que es donen només quan l’empresa ho sol·licita i el consultor ho considera adequat durant la fase anterior. En aquesta segona fase, el consultor acompanyarà en la posada en pràctica de les mesures de millora proposades amb accions com, per exemple, estratègies de reorientació, reestructuració comptable i financera, elaboració de previsions de tresoreria, negociació bancària, proveïdors, clients, inversors, etc.

 

Pot sol·licitar aquest programa a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.