Gran participació al concurs de pastissos de la Setmana Cultural amb Jordi Roca de jurat

Dissabte, 26 abril 2014 13:38
Foto de família dels guanyadors del concurs de pastissos d'aquest 2014. Foto de família dels guanyadors del concurs de pastissos d'aquest 2014.

Una trentena de pastissos van participar divendres en el concurs de pas- tissos, que organitza l’Ateneu de la Dona, i que aquest any ha comptat amb el pastisser Jordi Roca, i el seu equip, com a jurat.

Aquesta és una activitat més que, com cada any, se celebra al Centre Cultural de Can Gruart i en el marc de les activitats organitzades per la Setmana Cultural de Vilablareix.

El concurs compta amb tres categories entre dolços, salats i pastissos aptes per a celíacs. El pastisser, Jordi Roca, va manifestar que per ell “ha estat un honor poder compartir la tarda amb tots els veïns a Vilablareix” i en va destacar la bona feina de tots els participants.

Aquest any, i mentre el jurat deliberava, els veïns van poder participar en una lectura de poemes contes i relats propis o d’algun altre autor que es va celebrar a la sala d’actes de Can Gruart.

I, pels més petits, aquest any la ludoteca estrenava un taller educatiu de reciclatge creatiu on els nens van poder deixar anar la imaginació reutilitzant els productes que prèviament havien separat i desat en el seu corresponent cubell.

Podeu veure el recull de fotografies del concurs de pastissos en aquest enllaç i el del taller de reciclatge en aquest altre.

I, també podeu veure el vídeo publicat a Vilablareix TV on en Jordi Roca comenta què li han semblat els pastissos de Vilablareix.