Totes les fotografies i vídeos del primer cap de setmana de festa major!

Dissabte, 10 Maig 2014 11:37
Vilablareix celebra la festa major del 8 al 18 de maig d'aquest 2014. Vilablareix celebra la festa major del 8 al 18 de maig d'aquest 2014.

Vilablareix està de festa major!

Aquest passat dijous, 8 de maig, es van inaugurar els actes amb el concurs de plantes i flors la inauguració de l'exposició d'art. Podeu veure l'acte en aquest vídeo publicat a Vilablareix TV i aquesta galeria de fotografies a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament.

Divendres les activitats van continuar amb la novena edició de la caminada nocturna que organitza Veu Jove amb la col·laboració de l'Ajuntament i que va comptar amb una gran participació.

Dissabte, Vilablareix ha vestit la plaça del Perelló i l’Ajuntament amb ganxet que han cosit els mateixos veïns del poble. Aquesta novetat, és una iniciativa que ha impulsat l'empresa El Talleret, que es troba ubicada al viver d'empreses, El Rusc, amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'Ateneu de la Dona.

L’objectiu és que la plaça quedi ben engalanada pel pregó que se celebrarà el proper divendres, 16 de maig. Encara, però, queden alguns detalls més que seran sorpresa i que lluiran a la balconada. Aquest original idea sorgeix del moviment yarn bombing. Un moviment d’art urbà nascut a Holanda per reivindicar el ganxet i la mitja com a activitats per a gent de totes les edats i dels dos sexes. En aquest enllaç podeu veure el vídeo i l'àlbum de fotografies.

Les activitats han continuat amb els partits de futbol al camp municipal i el campionat de petanca a les pistes de Can Gruart.

Diumenge, les activitats les van centrar la marxa BTT i les sardanes i havaneres a Can Gruart. En aquest vídeo podeu veure un resum de totes les activitats que es van realitzar durant el primer cap de setmana de festa major.