Reviu la festa major amb totes les fotografies i el vídeo del pregó

Dilluns, 19 Maig 2014 14:39
Reviu la festa major amb totes les fotografies i el vídeo del pregó. Reviu la festa major amb totes les fotografies i el vídeo del pregó.

Vilablareix ha celebrat del 16 al 18 de maig els actes centrals de la festa major 2014.

Els actes es va iniciar divendres amb el pilot oficial de Gas Gas, Dani Oliveras, com a pregoner. Podeu reviure el vídeo a Vilablareix TV.

Tot seguit es va celebrar la festa del pubillatge a la sala polivalent del pavelló on ja de nit es donava també el tret de sortida al Birrablareix. El cap de cartell de la festa organitzada pels joves del poble van ser aquest any Els Amics de les Arts que van oferir un concert de prop de dues hores on van repassar antigues cançons i van presentar el nou àlbum.

Durant tota la jornada de dissabte es van celebrar activitats com el concurs de dibuix, l’espectacle infantil, el XXXI Campionat de botifarra o el sopar i ball al pavelló municipal.

Els actes es van tancar diumenge al vespre amb el ball que La Principal de la Bisbal va oferir diumenge al pavelló municipal. 

Podeu repassar tots els àlbums de fotografies que hem actualitzat a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament i que s'han publicat com resums dels actes de divendres, dissabte i diumenge.