Participa al “Concurs de Grups Novells” de Vilablareix

Divendres, 06 abril 2018 14:29

 

Un any més l’àrea de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Vilablareix ha organitzat el “Concurs de Grups Novells 2018” amb l’objectiu d’impular els grups de música novells i que vulguin fer un concert en directe durant la Festa Major.

 

Les inscripcions es poden fer fins al 21 d’abril omplint la sol·licitud i presentant una cançó pròpia o versió. Els 3 grups finalistes actuaran a la final el divendres 18 de maig a les barraques de Vilablareix. Podran presentar 4 cançons com a màxim i la seva actuació a l’escenari no podrà superar els 30 minuts de durada.

 

El jurat estarà format per un regidor/a de l’Ajuntament, un tècnic/a de l’Ajuntament, una persona vinculada al món musical i un representant d’alguna entitat musical.

L’actuació que obtingui la puntuació més alta en el resultat final obtindrà un premi de 500€ i tocarà a la Festa Major de l’any 2019.

 

Consulta les Bases del Concurs clicant aquí i participa-hi!! 

 

Envia la teva sol·licitud a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.