L’Escola Madrenc celebra la festa de final de curs reivindicant la mobilització de Som Escola

Dimarts, 17 Juny 2014 10:28
L’Escola Madrenc celebra la festa de final de curs reivindicant la mobilització de Som Escola. L’Escola Madrenc celebra la festa de final de curs reivindicant la mobilització de Som Escola.

L’Escola Madrenc de Vilablareix va celebrar aquest divendres, 13 de juny, la festa de final curs en un acte on s’ha reivindicat l’escola en català i s’ha donat suport a la mobilització de Som Escola.

Els escolars van elaborar durant la setmana uns capgrossos que s’han estrenat en una cercavila pel pavelló municipal on tots els professors es van vestir amb les samarretes verdes de Som Escola. 

El professor del Madrenc, David Boada, va manifestar que l’Escola s’ha adherit a Som Escola perquè“cal lluitar perquè la LOMCE no tiri endavant”.

“Madrid no escolta ningú i la proposta de Wert és inacceptable”, va afegir.

L’alcalde, David Mascort, va dir que l’escola i l’Ajuntament de Vilablareix “defensen la llengua i la cultura catalana” i que per aquest motiu s’han adherit i recolzen a Som Escola: “Volem reivindicar que el català sigui la llengua del nostre país”.

Durant la festa, l’equip docent va llegir el manifest de Som Escola i es van realitzar diverses activitats i jocs on hi van participar pares i alumnes.

La jornada va finalitzar amb un sopar i ball al pavelló municipal de Vilablareix. Podeu veure el vídeo publicat a Vilablareix TV i l'àlbum de fotografies a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Vilablareix.