El viver d’empreses de Vilablareix assoleix la plena ocupació

Dimecres, 10 Setembre 2014 10:54
El viver d’empreses de Vilablareix assoleix la plena ocupació. El viver d’empreses de Vilablareix assoleix la plena ocupació.

El viver d’empreses de Vilablareix, El Rusc, ha assolit la plena ocupació dels seus locals aquest estiu amb l’arribada de Brandway. Un estudi de disseny gràfic pluridisciplinari amb capacitat per desenvolupar projectes globals de branding.

El viver, que va obrir les portes el gener de 2013, ja té els 12 locals que s’ofertaven a ple rendiment amb empreses d’àmbit tan divers com la costura i la indústria tèxtil, la tecnologia ambiental, l’òptica, l’assesorament gestor o especialistes en projeccions audiovisuals i mapping, entre d’altres.

L’alcalde, David Mascort, s’ha mostrat molt satisfet pel fet d’haver assolit la plena ocupació “ja que això ha aportat 12 noves activitats al municipi”.

“Aquestes empreses ofereixen activitats molt diverses però sobretot cal destacar que estan generant noves activitats i llocs de treball a Vilablareix. I, per tant, l’objectiu amb el qual vam crear aquest viver avui està complert”, ha afegit Mascort.

El viver d’empreses és un servei de l’Ajuntament de Vilablareix que ajuda a les persones emprenedores a iniciar amb garanties el seu projecte de negoci. En aquest espai, els emprenedors poden iniciar la seva activitat amb una reducció dels costos inicials i amb serveis de suport a la creació i consolidació de l’empresa.

El Rusc té com a públic objectiu aquelles empreses que presentin un projecte viable i que necessitin un espai on iniciar l’activitat. I, en aquest sentit, es prioritzen les empreses de comerç innovador i serveis que donin un valor afegit al municipi. 

Podeu consultar el vídeo d'aquesta notícia a Vilablareix TV.