Mira i reviu totes les fotografies i el vídeo d'una Diada històrica

Dijous, 11 Setembre 2014 13:25
Les entitats de Vilablareix entreguen a l’Ajuntament el seu Compromís amb la consulta Les entitats de Vilablareix entreguen a l’Ajuntament el seu Compromís amb la consulta

L’Ajuntament de Vilablareix, conjuntament amb Vilablareix per la Independència, han celebrat els actes d’una Diada històrica que posteriorment ha continuat a Barcelona amb dos autobusos plens de veïns i veïnes del poble.

Els actes, que han començat a les 12 del migdia, han arrencat amb una concentració a la plaça del Perelló on les entitats del poble han fet entrega del document Compromís on s’adhereixen i donen suport a la consulta prevista pel 9 de novembre.

Les entitats i associacions adherides són: Grup de Teatre L’Olla dels Mai- quiets, Casal de la Gent Gran, Club Rítmica Vilablareix, Club Bàsquet Vilablareix, Veu Jove, Club Futbol Vilablareix, AMPA Escola Madrenc, Oncolliga, Ateneu de la Dona, Handbol Vilablareix, Amics de Sant Roc, Associació Esportiva Vilablareix, Tennis Taula Vilablareix, Pàdel Vilablareix i els grups municipals d’ERC, CiU i IdP. I, posteriorment, s’ha llegit el manifest d’aquest 11 de setembre.

Un cop finalitzats els actes de la plaça del Perelló, gran part dels assis- tents han pujat al segon autobús que avui, 11 de setembre de 2014, ha sortit des de Vilablareix ple de veïns i veïnes per omplir la V baixa a Barcelona en una Diada històrica. 

Podeu veure les fotografies a la pàgina de l'Ajuntament a Facebook i reviure els actes amb el vídeo publicat a Vilablareix TV.