Una Setmana Cultural molt participativa

Dilluns, 30 abril 2018 12:57

Llibràlegs, va ser l’espectacle amb el que va arrencar la Setmana Culturral de Vilablareix. Una setmana plena d’activitats, tallers, teatres, concursos, conferències, la Gitech i la Festa de la Gent Gran. 

El teatre ha estat molt present al llarg de la Setmana Cultural i el dimecres els petits acompanyats pels seus pares van gaudir del divertit espectacle de la Companyia de Parranda, Triacontes. Un teatre divertit que va fer participar al públic en tot moment.

La companyia Tanaka Teatre va ser-hi present també a Can Gruart amb l’espectacle “No tinc por”.  

També van tenir un taller on van pintar i crear titelles de dits. Desenes de nens i nenes van pintar les titelles amb els seus pares i se les van endur per a jugar a casa. 

 

Pels més grans es va fer una conferència sobre el llibre “Aeròdroms republicans a Girona”. Una activitat impulsada per l’Associació Cultural de Vilablareix.

 

El tradicional concurs de pastissos va tenir lloc dijous 26 d’abril i hi va haver premis per a les tres categories que es van presentar: Pastissos Salats, dolços i per a celíacs. 

Aquestes van ser les guanyadores:

 

Categoria Salat

1-   Engràcia Serra

2-   Laura Ruiz

 

Categoria Dolç

1-   Maria Sànchez

2-   Roser Bonmatí

3-   Montse Batllosera

 

Categoria Celíacs

1-   Meritxell Masó

 

El dissabte centenars de persones van passar per la Jornada Tecnològica que es va celebrar a Can Gruart. La fira de projectes tecnològics on hi va haver tallers, conferències, competicions de robòtica. 

 

Diumenge van quedar anul·lades les activitats del matí a causa de les condicions meteorològiques. I l’acte de cloenda va ser la Festa de la Gent Gran que es va celebrar com cada any al pavelló amb un dinar. Es va homenatjar a cinc parelles que enguany celebren el 50è aniversari de casats, a la Sra. Vicenta Carrasco pel seu 80è aniversari, i es va entregar una placa en homenatge a Enric Guillaumes pels seus 10 anys com a president del Casal de la Gent Gran de Vilablareix. 

 

El vídeo resum de la Setmana Cultural el trobareu a www.vilablareix.cat/latele