Mascort: "Pel 2014 no s'apujarà la taxa d'escombraries" Destacats

Divendres, 12 abril 2013 08:59
L'alcalde, David Mascort, durant la presentació de la primera xerrada sobre el porta a porta a can Gruart. L'alcalde, David Mascort, durant la presentació de la primera xerrada sobre el porta a porta a can Gruart.

El Centre Cultural de Can Gruart ha acollit aquest dijous, 11 d'abril, la primera xerrada per informar als veïns i veïnes del sistema de recollida selectiva, porta a porta, que l’Ajuntament impulsarà a partir d’aquest mes d’octubre.

Durant la presentació l’alcalde, David Mascort, ha explicat que actualment estan acabant d’ultimar el model que s’implantarà al poble amb la resta de grups i ha avançat que per aquest 2013 no s’apujarà la taxa d’escombraries: “El porta a porta suposarà un estalvi de tones de CO2 que tirem al medi i, econòmicament, en el 2014 no s’apujarà la taxa". "I si o fem bé, pel 2015, fins i tot la podríem reduir”, ha afegit.

Aquest setembre es portarà a terme la campanya d’implantació. És a dir, es repartirà tot el material necessari a les cases i es faran reunions i xerra- des per explicar com es portarà a terme la recollida porta a porta. I, és a partir de l’octubre quan es posarà en marxa de forma definitiva.

Podeu ampliar aquesta informació i veure com va anar la xerrada a Vilablareix TV.