Nous cursos de formació gratuïts durant el mes de maig al viver d'empreses Destacats

Dimarts, 16 abril 2013 10:12
Tots els cursos es faran a les oficiones de Promoció Econòmica que l'Ajuntament té ubucades al viver d'empreses, El Rusc. Tots els cursos es faran a les oficiones de Promoció Econòmica que l'Ajuntament té ubucades al viver d'empreses, El Rusc.

L’Ajuntament de Vilablareix obre una nova oferta formativa per a totes aquelles persones que volen millorar les seves capacitats professionals i alhora vol facilitar la recerca activa de feina a les persones desocupades.

L'oferta també s'adreça a les empreses i empresaris/es  de Vilablareix  amb 4 tertúlies digitals per qui vulgui millorar la competitivitat de la seva empresa mitjançant internet i les xarxes socials.

 

Alfabetització digital I ( Word, Excel i accés)

Iniciació els programes bàsics ofimàtica per tenir més competències i habilitats alhora de la recerca de feina.

Durada: 32 hores

Dia: Dilluns i dimecres  de 7 a 10 del vespres

Lloc: Centre Cultural Can Gruart

Calendari : 06/05/13 al 10/06/13

Preu : Gratuït

Jornada d'orientació a l'emprenedoria 

Aquest taller va adreçat a aquelles persones que vulguin definir el seu projecte professional i/o emprenedor, amb un enfocament de l’emprenedoria amb sentit ampli i en clau de competències.

Durada: 4 hores

Dia: Divendres de  10h a 14h

Lloc: el Rusc ( viver d´empreses)

Calendari : 24/05/2013

Preu : Gratuït

Cicle de tallers digitals per a empreses

Si voleu aprendre de forma pràctica com cal usar algunes de les eines més populars per a promoure i difondre el vostre negoci a través d'internet, apunteu-vos als tallers que més us interessin.

Durada: 12 hores

Dia: Dimecres de 19 a 21h del vespre

Lloc: el Rusc ( viver d´empreses)

Calendari : 07/05/2013 al 28/05/2013

Preu : Gratuït

 

Per a més informació: Dptm de Promoció Econòmica,  Av.Lluís Companys 57-59, 17180 Vilablareix. Telèfon 972 49 56 55 o A/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.