Nova Torratxa interactiva amb vídeos Destacats

Dimarts, 16 abril 2013 16:56
El número 55 (abril 2013) de la revista La Torrtaxa de Vilablareix. El número 55 (abril 2013) de la revista La Torrtaxa de Vilablareix.

L'Ajuntament de Vilablareix ha repartit aquesta setmana a totes les cases del poble La Torratxa nº 55 que resumeix el que ha passat aquests quatre primers mesos de l'any. A més, però, ara teniu la possibilitat de descarregar-vos La Torratxa interactiva a través d'aquest pdf.

A través d'aquest pdf podreu veure tots els continguts de la revista i els vídeos que s'han publicat a Vilablareix Televisió sense necessitat d'haver-los d'anar a buscar al web. D'aquesta manera, disposareu de tota la informació de Vilablareix a només un clic!

A més, amb aquest número 55, també s'ha impulsat una nova proposta gràfica amb l'objectiu de renovar i modernitzar la revista i afegint-hi més entrevistes, moltes fotografies i nous continguts.

Finalment, i amb l'objectiu de fer-vos accessibles els continguts per totes les vies possibles, s'ha digitalitzat La Torratxa a través de la plataforma Issu. Així ara la podeu llegir sempre que vulgueu i allà on vulgueu.