Nadal màgic a Vilablareix!

Dilluns, 07 Gener 2019 15:41

Vilablareix ha celebrat les festes de Nadal amb moltes activitats programades per a tots els públics, des del pessebre vivent a concerts, quines, visites de patges i molt més! L’Escola Madrenc hi va participar com cada any amb la cantada de Nadales i el concurs de les postals de Nadal. Els Veterans del FC Vilablareix van organitzar una vegada més la gran quina que va tenir lloc els dies 23, 25, 26 i 30 de desembre i 6 de gener, on es van repartir múltiples regals entre els assistents. Val a dir que a cada una d’elles hi participaven entre 500 i 700 persones, tot un èxit.

Una altra entitat del municipi, l’Associació Cultural de Vilablareix, va organitzar el concert de música clàssica de Nadal amb el Trio La Muse a Can Gruart, es va celebrar el concert de Sant Esteve amb la Coral de Sant Roc i el Pessebre vivient que enguany es va poder visitar el dia 23 de desembre i el 26 de desembre. 

El que més il·lusió va fer als petits del poble va ser conèixer els patges Reials que dies abans de la cavalcada ja corrien pel poble, així com poder conèixer en persona a Ses Majestats després de la cavalcada. 

 

Així és com es va celebrar el Nadal a Vilablareix i podeu reviure-ho amb les fotografies que ja estan penjades a la pàgina de facebook de l’Ajuntament de Vilablareix i el vídeo de Vilablareix Televisió