Participa al Vilatuit durant la Setmana Cultural! Destacats

Dilluns, 22 abril 2013 12:54
Podeu participar al Vilatuit i guanyar 50 euros per gastar a l'Abacus pujant una imatge de la Setmana Cultural a @vilablareix_cat Podeu participar al Vilatuit i guanyar 50 euros per gastar a l'Abacus pujant una imatge de la Setmana Cultural a @vilablareix_cat

Vilablareix celebra fins el pròxim diumenge 28 d’abril la Setmana Cultural. Una Setmana plena d’activitats culturals per a totes les edats i que, aquest any, té coma novetat la primera edició del Vilatuit.

Aquest concurs pretén estimular l’ús de les xarxes socials i, a l’hora, fer-vos partícips de les activitats que es fan.

Per participar-hi només s’ha de fer una fotografia amb el mòbil durant alguna de les activitats programades i pujar-la a twitter citant @vilablareix_ cat. El premi per la millor fotografia són 50 euros per gastar a l’Abacus.

Aquest any la Setmana Cultural de Vilablareix també compta amb el tradicional concurs de pastissos, narracions de contes, exposicions i la coordinadora territorial de l’Institut Català de la Dona, la Fina Surina, oferirà la conferència El paper de les dones en el món actual. Aquesta conferència se celebrarà divendres, a les 7 de la tarda, a Can Gruart.

Com cada any, la Setmana Cultural finalitzarà diumenge a la tarda amb la Festa de la Gent Gran al pavelló municipal.