L'Ajuntament inicia les obres de reforma de les dependències municipals

Dimarts, 07 Maig 2013 09:47
Les obres, aquest passat divendres 3 de maig, a la planta baixa de l'Ajuntament. Les obres, aquest passat divendres 3 de maig, a la planta baixa de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Vilablareix ha iniciat les obres de reforma de les dependències municipals. Aquesta actuació permetrà baixar l'atenció al públic, que actualment es troba a la primera planta, a l'entrada de l'edifici amb l'objectiu de facilitar l'accessibilitat a tots els veïns i veïnes.

"Estem començant a preparar l'espai per poder baixar tota l'atenció al públic a la planta baixa de l'edifici i el primer que cal fer és adaptar la instal·lació elèctrica per posar-ho tot en marxa", ha explicat l'alcalde, David Mascort.

"El primer pas que havíem de fer era adaptar tota la instal·lació elèctrica perquè no teníem prou capacitat per acollir tots els llocs de treball que s'hi traslladaran. Aquest és, per tant, un primer pas que fem abans d'iniciar les obres de reforma i el trasllat de l'atenció al públic", ha afegit l'alcalde.

D'aquesta manera, i un cop finalitzada l'obra, els veïns i veïnes no haurà de pujar fins al segon pis per fer els tràmits ordinaris.

L'obra es preveu finalitzar durant aquest mateix 2013.