Arrenca amb força el primer cap de setmana de Festa Major

Dilluns, 15 Maig 2017 10:45

 

Comença la Festa Major de Vilablareix!

 

 

La Festa Major de Vilablareix ha començat amb força aquest cap de setmana i amb una molt bona acollida tant pels veïns com pels visitants que han participat en les activitats organitzades.

 

La primera de les activitats va tenir lloc dijous a Can Gruart on es va inaugurar l’Exposició d’Art, Plantes i Flors. En l’acte d’inauguració es va obsequiar als participants de la mostra.

 

Divendres, com cada any, es va celebrar la caminada nocturna on van participar-hi prop de 300 persones de totes les edats. Com és habitual la caminada constava de dos recorreguts, un de llarg i un de curt. 

 

Diumenge a primera hora més de 600 ciclistes es varen aplegar al Pavelló de Vilablareix per a participar en la 12a Marxa BTT que organitza el Club Ciclista Vilablareix-Colla 3xhora. Aquestes varen ser les classificacions:

 

Volta curta Categoria Masculina

1. Genís Martí Casado

2. Mateu Puntí Gispert

3. Fernando Dietsche

 

Volta curta Categoria Femenina

1. Judit Ramos Argelés

2. Paz Algar Osuna

3. Maria Sánchez Villen

 

Volta llarga Categoria Masculina

1. Jordi Vila Garcia

2. Alexis Julián Gálvez

3. Fernando de Pablo González

 

Volta llarga Categoria Femenina

1. Mari Aranda Bassons

2. Laura Céspedes Esteve

3. Kènia Pérez Sala

 

A la tarda els veïns varen poder gaudir de les Sardanes amb la cobla La Principal de Porqueres i tot seguit d’havaneres amb ‘Peix Fregit’. La jornada va acabar amb cremat per a tothom!!

 

Abans de l’actuació de ‘Peix Fegit’ es va fer entrega d’un xec de 300€ a en Pau Simon, el guanyador del Cartell de la Festa Major 2017.

 

Els actes centrals de la Festa Major es celebraran a partir d’aquest divendres 19 de maig amb el pregó a càrrec de l’activista cultural Rafel Planella, les barraques, els concerts i els espectacles per a tots els públics. 

El programa de la Festa Major compta un any més amb un gran nombre d’activitats per gaudir amb família fins el diumenge 21 de maig. 

 

No us perdeu les activitats ni les fotografies de tots els actes que podreu trobar a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Vilablareix.