El primer cap de setmana de la Festa Major finalitza amb èxit

Dimarts, 14 Maig 2019 15:09

 

Les activitats del primer cap de setmana de la Festa Major van ser tot un èxit amb una multitudinària inauguració de l’exposició d’art i el concurs de plantes i flors a Can Gruart el dijous 10 de maig. El divendres unes 350 persones varen participar a la caminada nocturna amb la que els participants varen poder escollir el recorregut curt de 5km o bé el llarg de 10km. Com cada any, va ser un èxit amb la participació de petits i grans.

 

El dissabte al matí va tenir lloc la 14a Marxa BTT de Vilablareix, organitzada pel Club Ciclista Vilablareix, amb quasi 600 ciclistes inscrits. A les 9 del matí es va donar el tret de sortida als participants adults que podien escollir entre el recorregut llarg de 34km o el curt de 22km. Mitja hora més tard, a les 9:30h va tenir lloc la cursa BTT infantil amb un recorregut de 5km i èxit de participants. 

 

Aquests varen ser els resultats de les diferents categories:

 

CURSA CURTA FEMENINA

 1. 1.Paz Algar
 2. 2.Mariona Triola
 3. 3.Laia Manté

 

CURSA CURTA MASCULINA

 1. 1.Beni Montero
 2. 2.Guillem Cassú
 3. 3.Sergi Ferreira

 

CURSA LLARGA FEMENINA

 1. 1.Jamie Bookwalter
 2. 2.Ania Fontanet
 3. 3.Núria Surià

 

CURSA LLARGA MASCULINA

 1. 1.Oriol Frigola
 2. 2.Kevin Torrejon
 3. 3.Josep Juanola

 

I a la tarda a Can Gruart es va poder gaudir de les Sardanes de la Cobla Contemporània i a continuació les havaneres amb Les Anxovetes. Al finalitzar, hi va haver cremat per a tothom!

 

Podeu consultar l'àlbum de fotografies clicant aquí!