Vilablareix i Salt aproven iniciar el Sector Sud

Dimarts, 01 Agost 2017 08:33

Els Ajuntaments de Salt i Vilablareix aproven simultàniament iniciar el Sector Sud

Els  dos consistoris ho han aprovat el dilluns 31 de Juliol en ple extraordinari

 

L’Ajuntament de Vilablareix va celebrar dilluns a 2/4 de 8 del vespre el ple extraordinari que donava el tret de sortida a la modificació del PGOU amb el suport de tots els grups municipals. Alhora, l’Ajuntament de Salt també va fer dilluns al matí el ple extraordinari i va rebre un suport majoritari del plenari, 18 vots a favor i només 2 abstencions de IPS/CUP.

 

Des de l’Ajuntament de Vilablareix, el regidor de Mobilitat, Serveis i Urbanisme, Pau Rovira, va destacar el fet que en l’àmbit del camí dels Carlins es destini al sector industrial i al sector comercial. “Classifiquem el sòl com a urbanitzable, destinat com a activitat econòmica que és el que permet fer el pla urbanístic de Girona”.

 

Per la seva banda, Alex Barceló, regidor de Territori de Salt, destacava la importància del punt portat al ple dilluns, i no va dubtar de qualificar-lo sens dubte d’una de les decisions més transcendents d’aquest mandat, fet que també varen destacar altres portaveus municipals que varen posar en valor les bones gestions portades a terme i la dificultat del camí per poder arribar a bon port.

 

L'aposta pel conegut Sector Sud, que s'ubicarà entre Salt i Vilablareix, suposa una consolidació de l'àrea metropolitana de Girona, formada per Girona, Salt, Vilablareix, Sarrià de Ter i Fornells de la Selva. Una aposta que mica en mica està capitalitzant els esforços dels Ajuntaments implicats i que busca les sinèrgies dins del territori per a un desenvolupament econòmic sostingut i equilibrat que beneficiï a tothom.