Torna el Club de lectura, apunta't!

Dimecres, 06 Setembre 2017 08:14

LES TROBADES DE LECTORS TORNEN PER 3R ANY AMB EL CLUB DE LECTURA

 

Un any més i per 3r any consecutiu, torna el Club de lectura. Un lloc on els lectors comparteixen el plaer de parlar d’allò llegit i amb el valor afegit de poder conèixer alguns dels autors dels llibres escollits.

 

La primera sessió tindrà lloc el proper dimecres 27 de setembre a les 20h amb la presentació del llibre: Assassins de Girona, un recull de relats negres d’autors gironins editat per Llibres del Delicte. El seu editor, Marc Moreno hi serà present i també algun autor de l’antologia.

 

Jordi Lara, Silvana Vogt, Marc Moreno, Jordi Pagès, Miquel Martín, Bàrbara Julbe i Jenn Díaz són els autors que passaran pel Club de Lectura al llarg del curs 2017/2018.

 

El Club de Lectura és una iniciativa de l’Ajuntament de Vilablareix, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i el programa de l’ILC “Lletres en viu”. Dirigit per l’escriptora de Vilablareix Mar Bosch, el Club de Lectura reunirà als lectors l’últim dimecres de cada mes a Can Gruart. És obert a tothom, tot i que cal inscripció prèvia.

 

Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament de Vilablareix (972.405.001), a la Biblioteca, a Can Gruart o al web de l’hospici www.hospici.com.