Proem-Aid agraeix el suport de Vilablareix

Dimecres, 11 Octubre 2017 08:23

L’Ajuntament de Vilablareix ha rebut un reconeixement per part de l’Associació PROEM-AID per haver contribuït a la seva causa. I és que els diners recaptats amb les activitats de l’estiu a Vilablareix, han ajudat a salvar vides al mediterrani. Des de Proem-Aid han assegurat que han pogut aconseguir la fita que es van marcar i en aquests moments es troben al Mediterrani Central salvant vides. Expliquen que des del dia 22 de setembre ja són més de 300 persones les que han rescatat del Mediterrani.

Com a mostra d’agraïment, Proem-Aid ha fet entrega d’aquest diploma a l’Ajuntament de Vilablareix.

 

Vilablareix ha donat suport econòmicament a l’Associació Proem-Aid gràcies a les aportacions dels veïns del poble. Ha estat gràcies a ells que aquest estiu s’han recaptat un total de 852,85€ que s’ha destinat a l’associació.

Cal recordar que l’Ajuntament ja havia col·laborat amb Proem-Aid fent entrega de material tècnic per l’equip de rescat el passat mes de maig.

Per saber-ne més sobre l’Associació podeu consultar el seu web http://www.proemaid.org i per seguir el seu dia a dia es pot fer a través del facebook del seu projecte Maydayterráneo https://www.facebook.com/MAYDAYTERRANEO/ on es poden veure les fotografies del foto-periodista que els acompanya, Gabriel Tizón.