La delegació d'Oncolliga a Vilablareix celebra el 4t dinar benèfic

Dilluns, 16 Octubre 2017 14:27

Un total de 143 veïns i veïnes del poble van assistir al 4t dinar Benèfic Oncolliga Vilablareix. El dinar es va celebrar al pavelló de Vilablareix i es van recaptar un total de 2.703€ que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona. Cal sumar-hi els 332€ que es van recaptar a la cursa de Sant Roc del diumenge 8 d’octubre.

 

Va ser un acte benèfic organitzat per la delegació d’Oncolliga a Vilablareix i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilablareix, Anna Vilaró, Carnisseria Xevi Turon, Carns Bassó, Dextra assessors, Disfribell, Eduvending, Embotits Sant Dalmai, Exclusives Soler, Fleca Ferran, Fleca Vilatorratxa 13, Forn de Pa Nou, Fornells Olivet, Fusteria Cubarsí, Giropack, Girotel, Impremta Pagès, Inpanasa, Inter 4 Figueras, Iogurts Provençal, Isabel Reyes, Ital Cafè, Jordi Masó, La Caixa sucursal Vilablareix, Mª Àngels Parra, Martí Gironell, Marxa Sant Roc, Òpera lloguers, Peixateria Santa Anna, Peixos Puignau, Pepi Naspreda, Pilar Martín, Pilsa, Rafel Planella, Restaurant Migdia, Rosa Gili, SERHS Distribució, Velna cosmètica professional.

 

El dinar va continuar amb un sorteig, actuacions teatrals, concursos i finalment amb un ball amb la participació de tots els assistents.

 

Trobareu totes les fotografies de l’acte al Facebook de l’Ajuntament de Vilablareix.