Vilablareix presenta un pressupost per l’any 2020 que creix un 5,52% respecte l’any anterior

Divendres, 15 Novembre 2019 17:23

L’equip de govern presenta un pressupost en el qual els ingressos augmenten un 5,52% i les inversions es mantenen a l’entorn de mig milió d’euros                            

 

L’Ajuntament de Vilablareix ha aprovat en el ple d’aquest dijous 14 de novembre el pressupost general per l’any 2020 amb els vots a favor de l’equip de govern, una abstenció de JxCat Vilablareix i els vots en contra del PSC i Units per Vilablareix.

Respecte l’any passat, aquest pressupost augmenta un 5,52%  arribant als 3.922.818,27€

 

L’augment més significatiu de les partides de despesa són el 20% de despesa destinada a serveis socials. També es multiplica per tres la despesa destinada a medi ambient i augmenta un 40% la despesa destinada a la gent gran i salut.

 

Es destinaran 426.421,46€a inversions i les principals seran per equips informàtics i tecnologies de la comunicació, en accions del PAES(Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible), la sala polivalenti elcamp de futbol.

 

Aquest pressupost, segons l’alcalde de Vilablareix, David Mascort, és un pressupost continuista que manté l’evolució dels anys anteriors, augmentant els ingressos ordinaris per tal de poder seguir oferint cada vegada més serveis als veïns i veïnes. 

 

El pressupost quedarà aprovat definitivament si no hi ha cap al·legació ni reclamació en el termini d’exposició pública.