Campanya per conscienciar als propietaris de gossos incívics Destacats

Dijous, 06 Juny 2013 09:27
Una de les banderetes que es col·locaran als carrers del poble per iindicar on hi ha una defecació de gos sense recollir. Una de les banderetes que es col·locaran als carrers del poble per iindicar on hi ha una defecació de gos sense recollir.

Els carrers de Vilablareix formen part del patrimoni de tots els ciutadans i ciutadanes que hi vivim. Per això cal que els preservem i els mantinguem. 

L'àrea de Salut de l'Ajuntament ha organitzat una setmana cívica, entre el 10 al 14 de juny, amb l'objectiu de conscienciar als propietaris de gossos incívics a recollir les defecacions a la via pública. A més, durant tota la setmana es podran censar els gossos a les dependències municipals i s'han organitzat diversos actes que us detallem a continuació:

 Del dilluns 10 al divendres 14 de juny

PUNXADES D’EXCREMENTS DEL CARRER

Anirem a buscar els excrements que hi ha a terra i hi posarem unes banderetes perquè ens adonem de la quantitat d’excrements que no es recullen.

Dimarts 11 de juny  De 17 a 19.30h > Ajuntament (carpa)

VINE A CENSAR EL TEU GOS!

Carpa on es podran censar els gossos i es donarà un obsequi als propietaris que vinguin a censar-los. Pregunta què has de portar al 972 405 001 o mira-ho a: www.vilablareix.cat 

Dimecres 12 de juny  18h > Biblioteca municipal

L’HORA DEL CONTE “L’ADOPCIÓ D’EN TRO”

Per a tots els nens i nenes.

Dijous 13 de juny  19.30h > Centre Cultural de Can Gruart

XERRADA I COL·LOQUI SOBRE EDUCACIÓ I INTEGRACIÓ DEL GOS A LA FAMÍLIA I A LA SOCIETAT.