Vilablareix ha celebrat amb èxit la festa de Sant Menna

Dilluns, 13 Novembre 2017 11:37

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Vilablareix la festa del seu patró, Sant Menna. Els actes van començar dijous amb les tardes a Can Gruart. Els més petits van tornar a gaudir dels contes a càrrec d’Albert Quintana, qui els feia sentir les emocions amb les seves històries.

El divendres hi va haver un taller de cuina amb família ben divertit. Els nens i nenes van aprendre a fer panellets amb els seus pares i després els van poder tastar.

El dissabte la programació de les activitats es va haver de modificar dies abans per la gran manifestació que hi havia prevista per la tarda a Barcelona. Una manifestació en contra dels empresonaments dels nostres polítics. Així que es va haver d’anul·lar la castanyada i l’animació infantil de la tarda es va fer a les 11 del matí a Can Gruart. L’espectacle “Donem-li la volta al món” de la Companyia Xiula va fer cantar i ballar als petits però també als seus acompanyants, pares, mares, avis, tiets i amics! Per la tarda a l’Església de Sant Menna es va fer la benedicció del nou altar a càrrec del Bisbe de Girona, Sr.Francesc Pardo.

Diumenge es va celebrar la missa solemne en honor a Sant Menna. Una missa que va estar acompanyada per la música de la Cobla Principal de Cassà. A la sortida de l’Església es van ballar Sardanes i hi va haver un refrigeri per tots els assistents.

L’acte que va posar punt i final a la festa petita de Vilablareix va ser el teatre amb la companyia del municipi l’Olla dels Maiquiets. Van fer una excel·lent representació de l’obra “Mentiders” d’Anthony Neilson.

Pots veure el vídeo resum des de la nostra televisió clicant aquest enllaç: http://www.vilablareix.cat/latele/