Vilablareix celebra la jornada “Impulsant la col·laboració empresarial”

Dijous, 30 Novembre 2017 18:21

 

Vilablareix ha acollit aquest dijous la jornada de networking “Impulsant la col·laboració empresarial”. En ella s’ha parlat del paper de les institucions en el suport als polígons d’activitat econòmica. S’han presentat dos programes de desenvolupament local econòmic i han pogut compartir experiències de diferents polígons.

 

L’alcalde de Vilablareix, David Mascort ha estat l’encarregat d’inaugurar la jornada. Ha destacat la importància d’estar al costat d eles empreses que es volen instal·lar als polígons industrials del territori, en aquest cas, de Vilablareix. “S’ha de posar el màxim de facilitats a les empreses que es vulguin allotjar aquí i un cop instal·lades, oferir els mateixos serveis que els nostres residents”.

 

Per la seva banda, el diputat de promoció econòmica de la Diputació de Girona, Josep Antoni Frías, ha donat a conèixer amb quines línies treballen des de l’ens per a millorar els polígons. També hi han participat responsables de la PIMEC Polígons, de la Cambra de Comerç i de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya, entre d’altres.