Notícies
Dilluns, 18 Novembre 2019 12:44

Vine a celebrar la Benvinguda al Nadal a Can Gruart!

Vilablareix donarà la benvinguda al Nadal el proper dijous 5 de desembre als voltants de Can Gruart. Tothom està convidat a gaudir de les diferents activitats que s’organitzen al voltant de l’encesa de llums de Nadal que tindrà lloc al til·ler de Can Gruart a partir de les 7 de la tarda, moment en què s’encendrà l’arbre de Nadal de Vilablareix i totes les llums del poble. 

 

La Coral de Sant Roc també es suma a l’esdeveniment amb una cantada de Nadales i tot seguit hi haurà caldo calent per a tots els assistents. 

 

No hi podeu faltar, hi haurà una visita sorpresa i màgica!

 

Divendres, 15 Novembre 2019 17:39

Es substitueixen els tovallons de paper pels de roba al menjador de l’Escola Madrenc

Vilablareix es suma a la Setmana Europea de Prevenció de Residus implantant una nova acció a l’Escola Madrenc. A partir d’ara els alumnes de 2n a 6è de primària substituiran els tovallons de paper del menjador escolar per tovallons de Roba. 

 

Aquests tovallons es posen dins una bosseta de roba que han cosit les dones del Casal de la Gent Gran. El dimecres 13 de novembre el grup de les cinc dones cosidores varen anar a l’escola a donar als nens les 130 bossetes que van cosir. 

 

La Setmana Europea de Prevenció de Residus es celebra del 16 al 24 de novembre, i és per això que aquest divendres 15 de novembre els alumnes ja han portat els seus tovallons de roba amb el seu nom cosit al menjador de l’Escola. 

Pàgina 1 de 240